cum comanzi un produs

astept cu drag comenzile, intrebarile si propunerile voastre pe adresa de e-mail lace_harajuku@yahoo.com sau alina_ionescu992001@yahoo.com
ma gasiti pe breslo sub numele ladybeads sau pe etsy ca radusport.
multumesc!


marți, 25 august 2009

black punck &manusi punk princess(vandut)

dragele mele am alaturat un cuplu dragut, o fusta cu talie reglabila(max 120, poate fi purtata cazut pe sold), realizata din catifea imprimata in relief cu un motiv floral, tulle si dantela  accesorizate cu  o piesa de brocard deosebit de stylish. manusile sunt un mix de eleganta si rebeliune, realizate din dantela, broderie, panglica satinata cu aplicatii de cristale swarovski.

pret fusta 70 ron.-38 ron, pret nou valabil doar pana miercuri, 21 oct, ora 20!!!!










fustita boema-REZERVAT reducerile de 24 de ore

o fusta boema, realizata dintrun mix de  voal, dantela, lycra, voal vintage . aceste layers de materiale diferite sunt sustinute de  un brau de catifea. fusta are un diametru maxim de 103 cm, ea  poate fi reglata fronsandu-se.

pret 80 ron, unikt!!!- 40 ron pret nou valabil pana miercuri21 oct la ora 20




pernute artista boema-vandut

pernele care tin de the duccess, continuarea.







fustite deseara la ora 19

deseara voi posta primele doua fustite boeme nebunatice romantice si total lolita. sper sa fiti alaturi de mine in aceasta noua aventura.

XOXO,

a voastra HarajukuLady

sâmbătă, 22 august 2009

retro lace colaje-sau o noua colectie de fustite

 imi place dantela, imi place sa alatur materiale care nu-si au locul pe aceeasi piesa (din punctul altora de vedere). azi insa, mi-a venit o idee vazand vesnica fustita scurta de jeans. nu, nu o voi huli, posed chiar doua si le port cu placere in combinatie cu o bluza wow(dantelata, accesorizata facuta de mine pentru mine ;)) e super sa ai pile la un designer hehe!!!).

 dar m-am plictisit sa vad colantii(cei de bumbac mi se  par chiar super ok) purtati doar cu o fusta de jeans, asa ca va fac niste fustite super sweet cu dantela, jeans, catifea, voal si wow efect. nu stiu cand le termin(am un maldar de schite si chinul de a alege intre multe materiale care imi stau la dispozitie). daca aveti dorinte cromatice sau idei traznite, nu ezitati sa mi le comunicati.

va pup, 

a voastra HarajukuLady

breslo mini

Breslo.ro - Comunitatea artizanilor Handmade din Romania

o sursa de inspiratie