cum comanzi un produs

astept cu drag comenzile, intrebarile si propunerile voastre pe adresa de e-mail lace_harajuku@yahoo.com sau alina_ionescu992001@yahoo.com
ma gasiti pe breslo sub numele ladybeads sau pe etsy ca radusport.
multumesc!


luni, 22 iunie 2009

colectia Schwarze sonne

imi place negrul, dar ador soarele, ma imbrac cu placere in stil gothloli, dar uneori vreau sa gasesc ceva care sa ma faca sa arat ca o diva latino(in ciuda faptului ca sunt o blonda palida cu ochi albastrii, deh, fiecare vrea ceea ce nu are) .  acestea au fost motivele care m-au indemnat sa realizez numai pentru voi o colectie gothloli in paralel cu o colectie de accesorii pentru adoratoarele soarelui. unele piese fac chiar referire la carnavalul de la venetia. ...a, si ma voi ocupa mai mult de un accesoriu pe care l-am abordat mai rar, bratara!

 sper ca pe weekend ve-ti fi alaturi de mine, pana atunci ,

pupici de la a voastra 

HarajukuLady!

Un comentariu:

Alice in vintageland spunea...

Buna! In niciun caz nu ma supar, din contra, multumesc pentru sugestie si chiar te rog sa dezvolti, stiu ca velcro e un fel de arici, dar patenti habar n-am ce sunt si de unde sa ii cumpar. As vrea sa te intreb daca te pot adauga pe messenger sa vorbim mai mult!Chiar vreau sa rezolv sistemul de inchidere intr-un mod mai elegant!:)

P.S- Abia astep sa vad la ce ai mai lucrat:)

breslo mini

Breslo.ro - Comunitatea artizanilor Handmade din Romania

o sursa de inspiratie