cum comanzi un produs

astept cu drag comenzile, intrebarile si propunerile voastre pe adresa de e-mail lace_harajuku@yahoo.com sau alina_ionescu992001@yahoo.com
ma gasiti pe breslo sub numele ladybeads sau pe etsy ca radusport.
multumesc!


marți, 31 august 2010

diamant in colivie

acest colier este rezultatul pasiunii si pornirilor mele artistice. avand colivia cu aspect ruginit in mana am avut chef sa o modific, sa fie deosebita, unica. si, bien sure ca imaginatia m-a purtat spre versailles si marie antoinette, regina celebra pentru stilul ei personal excentric(sa nu uitam legendara coafura care era decorata cu o colivie si pasarele vii).
in colivie se gaseste un trandafiras de saten de culoarea lavadnei si inima piesei, un cristal swarovski veritabil, polifatetat transparent care doar in momentul in care capteaza razele luminii poate fi apreciat la adevarata lui valoare si poate uimi cu incredibila si magnifica lui splendoare.






















































margelute alb sidef si trandafirasi rosii contureaza acest basm. lantul este la baza gatului si se inchide cu o carabiniera clasica.
pret 68 ron

m-am intors la prima dragoste

mereu am iubit bijuteriile cu un aer vintage. asa ca, in urma cu cateva saptamani mi-am comandat o serie de ingrediente necesare prepararii unor minunatii, eye candy ,daca le pot numi asa.
din margelute, sarmulite,bucati de material textil si aste ingredienteinca secrete voi realiza pentru voi cateva piese unicat cu care puteti ului in aceasta toamna.
ps: lucrez din greu la o colectievestimentara toamna-iarna

sâmbătă, 14 august 2010

something old, something new, something vintage ,maybe blue? custom ptr ioana

aceasta bluzita adorabila este un mix de dantela vintage, un material cu broderie colorat cu ceai, margelute discrete,si un stropde broderie albastra...














duminică, 8 august 2010

tricou brown fantasy-rezervat pt ioana




tricou realizat in nuantele ciocolatei si ale ceaiului. baza de bumbac moale, aplicatiile realizate din material nuantat cu ceai si cateva bucatele de crochet cu istorie.











joi, 5 august 2010

rochita de dantela brodata-custom made ptr timea

rochita boema realizata pentru o persoana foarte draguta. materialul brodat cu buchetele cu trandafiri este delicat si cu o tenta boema. rochita e deja in posesia proprietarei, sper sa se distreze impreuna!














marți, 3 august 2010

wild thing-regina africii

m-am distrat realizand aceasta fusta unicat. am aplicat principiul colajului textil si pe o baza de in, care este foarte placut pe piele am aplicat:dantela, piele eco, blanita eco si alte nebunii care mi-au trecut prin cap. in momentul cand am pozat mi-am imaginat ca sunt o leoaica, regina savanei )))
talia este elastica si permite o variatie intre 60 si 80 cm. sold max 105 cm.
pret 85 ron
nu mai pot replica aceasta fusta, ea e unicat!!!!










breslo mini

Breslo.ro - Comunitatea artizanilor Handmade din Romania

o sursa de inspiratie