cum comanzi un produs

astept cu drag comenzile, intrebarile si propunerile voastre pe adresa de e-mail lace_harajuku@yahoo.com sau alina_ionescu992001@yahoo.com
ma gasiti pe breslo sub numele ladybeads sau pe etsy ca radusport.
multumesc!


marți, 21 iulie 2009

burlesque-miscarea art nouveau


va scriu cu verde aceste randuri caci este culoarea absintului, o licoare absolut mirifica , o potiune care m-a  facut sa-mi pierd intr-o noapte de vara simtul ratiunii si sa ma dedau unei aventuri care s-a pierdut undeva in tenebrele timpului...absintul, a aparut ca bautura a unei miscari boeme de la  sfarsitul secolului al XIX-lea, inceput de secol XX. ea putea fi consumata in cartierele pariziene le caror mansarde ii adaposteau pe cei a caror opera va fi considerata de capatai pentru cultura umanitatii. tot atunci apare un nou ideal feminin, misterios, cu ochi mari si visatori, seducatoare si usor malitioasa. femeia este asociata paunului, lebedei si libelului si ele fiind simboluri ale perioadei art nouveau. tot atunci aceasta femeie misterioasa si seducatoare dezvolta abilitatea de a subjuga fantezia barbatului printr-o reprezentatie scenica noua, lasciva, eleganta si glamour intitulata burlesque.femeia se dezbraca incet, elegant , pe ritmurile unei muzici abia perceptibile, arata dezbracata cu toate ca inca purta vesminte batute in pietre pretioase. corsetul, desuurile, sutienele, ciorapii cu jartiere, papuceii cu toc inalt(tocul, dand femeii avatajul de a-si  decide inaltimea era un apanaj rezervat initial strict prostituatelor). toate acestea au ramas dupa aprope 100 de ani la fel de fascinante.

as vrea sa va marturisesc ca urmatoarele piese pe care le voi realiza vor fi inchinata miscarii burlesque. ma refer la sutiene  seducatoare, accesorizate, corsete negre, lucioase, jartiere , manusi voalete. intentionez sa creez pentru voi un intreg arsenal de seductie care sa  transforme aceasta vara indecisa intr-una fierbinte. 

voi expune primele modele incepand de joi. va astept,

pupici , 

HarajukuLady

Niciun comentariu:

breslo mini

Breslo.ro - Comunitatea artizanilor Handmade din Romania

o sursa de inspiratie