cum comanzi un produs

astept cu drag comenzile, intrebarile si propunerile voastre pe adresa de e-mail lace_harajuku@yahoo.com sau alina_ionescu992001@yahoo.com
ma gasiti pe breslo sub numele ladybeads sau pe etsy ca radusport.
multumesc!


marți, 1 septembrie 2009

manusi, maine seara-ora 20

 uneori ratacesc, ma pierd in cautarea a ceea ce vreau sa exprim clar, cu voce tare. uneori culorile se sterg, planurile marete se sfarma si ramane baza, o piatra de piedestal simpla, solida, frumoasa in puritatea ei. 

asa mi se intampla cand hoinaresc ca si un suflet ratacit pe meleaguri ale spiritelor si ale imaginatiei. a-mi fie iertat stilul usor bombastic  va rog dar chiar l-am intalnit pentru prima oara pe steven king si , recunosc ca-mi place. pana acum am vazut doar unele din filmele care se bazau pe cartile sale dar sunt fericita ca mi se descopera, gand cu gand, fraza cu fraza intr-o noua lumina in fiecare pagina a cartii pe care o citesc(ps: the shinyng, filmul nu mi s-a parut prea grozav cu toate ca j. nickolson este un actor genial pe care l-am adorat in lupul)

 maine seara voi posta niste manusi elegante, intelectuale pentru voi. va invit sa fiti alaturi de mine in jurul orei 20.

a voastra,

HarajukuLady

Niciun comentariu:

breslo mini

Breslo.ro - Comunitatea artizanilor Handmade din Romania

o sursa de inspiratie