cum comanzi un produs

astept cu drag comenzile, intrebarile si propunerile voastre pe adresa de e-mail lace_harajuku@yahoo.com sau alina_ionescu992001@yahoo.com
ma gasiti pe breslo sub numele ladybeads sau pe etsy ca radusport.
multumesc!


miercuri, 27 ianuarie 2010

din click in click -Vibertty Fashion


Recunosc ca nu m-am plictisit sa bantui magazinele online. Exista unele pe care le vizitez foarte rar si sunt mai mult sau mai putin placut surprinsa de oferta lor, dar magazinele care apartin prietenelor mele sunt foarte atent observate si studiate.
Azi vreau sa va prezint magazinul Vibertty Fashion care apartine scumpei mele prietene Aisha.
Vibertty Fashion este un loc prietenos, luminos si cald, care te intampina cu un fond de provenienta vintage pentru un plus de charm. Acest fond tradeaza preferinta proprietarei pentru lucruri fine si elegante cum ar fi dantela frantuzeasca pe un fond de matase sau catifea moale.
Fiind mereu bine aprovizionat Vibertty Fashion este o provocare , caci avem, dragele mele fashioniste , multe pagini la dispozitie pe care le putem rasfoi. Haine frumoase, elegante, de calitate foarte buna ne zambesc si ne invita sa nu ezitam, sa dam un mail si sa comandam cat mai repede acea fusta in carouri alb-negru care se potriveste atat de bine cu bluza de cashmere sau cu geaca Marks&Spencer de pe pagina urmatoare. Nume cunoscute ca si Divided, Culture, Bernelli, Marks&Spencer, C&A si multi altii apar in prezentarea detaliata a fiecarui articol.
Piese din fibra naturala, delicate si feminine ne sunt prezentate mereu cu caldura si multa grija pentru detaliu. Hainele comandate de la Aisha vor ajunge la voi extrem de frumos ambalate, cu un miros discret de detergent scump.
Am o singura obiectie, as vrea sa vad din cand in cand si chipul dragutei proprietare in locul manechinei usor plictisite.
Vibertty Fashion este locul de unde ne putem completa garderoba casual sau office cu haine care sa para extrem de elegante dar care totusi sa nu ne dinamiteze bugetul.

Niciun comentariu:

breslo mini

Breslo.ro - Comunitatea artizanilor Handmade din Romania

o sursa de inspiratie