cum comanzi un produs

astept cu drag comenzile, intrebarile si propunerile voastre pe adresa de e-mail lace_harajuku@yahoo.com sau alina_ionescu992001@yahoo.com
ma gasiti pe breslo sub numele ladybeads sau pe etsy ca radusport.
multumesc!


miercuri, 6 ianuarie 2010

jambiere choco-mint's











in ultima vreme sunt obsedata de blana eco si de jambiere de blana. mi se pare ca adauga fiecarei garderobe un element de glamour care o face sa fie incomparabila si net superioara.
dimensiuni 34cm latime, 37cm lungime. firul de blana eco este foarte lung si moale si face din orice pantof sau botina un puct de atractie. am atasat pe blana dantelute, brocard, cristale, margele, flori handmade de catifea si poate ceea ce este mai important aceasta pereche are banuti care zornaie(discret) si foarte simpatic.inchiderea tip corset este foarte comoda si face jambierele sa fie reglabile dar si sa-si pastreze pozitia verticala. in interior este atasat un elastic care se sprijima in punctul cu cea mai mare circumferinta al gambei. daca aveti gambe mai groase de 36cm, si va doriti aceste jambiere va rog sa-mi precizati in mail si ajustez elasticul sa se potriveasca perfect.
pret 75 ron

Niciun comentariu:

breslo mini

Breslo.ro - Comunitatea artizanilor Handmade din Romania

o sursa de inspiratie