cum comanzi un produs

astept cu drag comenzile, intrebarile si propunerile voastre pe adresa de e-mail lace_harajuku@yahoo.com sau alina_ionescu992001@yahoo.com
ma gasiti pe breslo sub numele ladybeads sau pe etsy ca radusport.
multumesc!


joi, 3 septembrie 2009

the petticoat

nu prea conteaza daca ii spunem furou sau petticoat , asa cum este numit  de iubitoarele de lolita fashion. fusta de sub fusta sau juponul este obligatoriu pentru orice lolita care se respecta. in imagini va prezint un furou simplu de culoarea untului care confera volum si un sunet de aripi de inger(cine a vazut pe aripile vantului stie despre ce vorbesc). fiidca HarajukuBling  a implinit zilele astea un an(nu le prea am cu aniversarile) si fiindca eu  simt  ca am evoluat atat ca om cat si ca designer,cred ca a venit momentul  ca acesta evolutie sa devina vizibila.

vreau sa multumesc pe aceasta cale (parca as fi la oscar) tuturor celor care m-au sprijinit, care m-au incurajat dar si celor care m-au criticat, multumesc clientelor mele, de la prima care a achizitionat o bratara simpla de dantela cu o panglica rosie  si care  mi-a ramas fidela pana azi  si ma bucur sa citesc zilnic mailuri care demonstreaza ca dragostea mea pentru moda  entuziasmiaza multa lume. 

ca sa raspund acestui entuziasm am decis sa ma implic mai  mult in designur vestimentar. accesoriile vor ramane mereu in sufletul meu, dar dragostea pentru  moda infloreste si vreau sa aduc la viata modele care dorm inca prin blocuri de desen sau au ramas sa ma bantuie....dar , dupa cum v-ati dat seama  eu cred ca moda ar trebui sa ne infrumuseteze viata, sa ne aduca un zambet pe buze, si nu ar trebui sa ne luam prea in serios. have fun!!!!vreau sa aveti curajul sa combinati piese vestimentare noi, sa indrazniti sa luati o foarfeca si sa scurtati o fusta, sau de ce nu sa-mi scrieti despre fanteziile voastre vestimentare. 

voi incepe sa lucrez la o serie de tinute complexe pe care  vi le voi prezenta , astept feedback.


2 comentarii:

Alice in vintageland spunea...

Alina, ma bucur ca te-ai decis sa faci si haine pe langa accesorii - e o idee grozava! Eu una imi doresc de secole un petticoat simplu si perfect executat din straturi de tull sau orice altceva si cu dantela multa vizibila la poale (mi-l imaginez purtat sub o fusta/rochie mai scurta decat el- sa se vada dantela de la poale). Am deja unul superb, dar lung pana la pamant. Just follow your dreams - eu una intru mereu si admir ce ai mai facut!:)

HarajukuLady spunea...

multumesc. incerc sa realizez fantezii vestimentare, dar nimic nu mi se pare mai feminin si mai rafinat decat petticoat-ul.

breslo mini

Breslo.ro - Comunitatea artizanilor Handmade din Romania

o sursa de inspiratie