cum comanzi un produs

astept cu drag comenzile, intrebarile si propunerile voastre pe adresa de e-mail lace_harajuku@yahoo.com sau alina_ionescu992001@yahoo.com
ma gasiti pe breslo sub numele ladybeads sau pe etsy ca radusport.
multumesc!


miercuri, 12 noiembrie 2008

o zi noroasa

stau cu cafeaua in fata compului si privesc un caiet cu schite colorat si vesel. am multe idei pentru accesorii deosebite si hainute care sa aduca lolite chicoticioase in orasul tau. toamna a pus stapanire asupra parcului pe care il vad pe geam , crengile golase si frunzele cazute ma fac sa oscilez intre o nevoie acuta de culori solare si o dispozitie bacoviana. stiu ca se apropie craciunul dar va promit ca nu va voi plictisi nici cu globuri"hand made" nici cu beteala sau alte piese deco absolut comune pe care le puteti cumpara de la supermarket si nu necesita intrarea in blogosfera.
promit ca pe acest blog nu voi posta tinute de craciunita sau ciorapi pentru mos nicolae. sunt sigura ca aveti nevoie de un loc unde sa evadati de stresul premergator sarbatorilor. va promit insa ca voi posta in continuare bijuterii care sa va dea libertate maxima in combinatiile pe care le doriti. daca veti purta ceva de aici la petrecerea de craciun a firmei sau la cheful de revelion de la munte ramane la latitudinea voastra.
am vazut ieri pe blogul La Carmina( este link) poze de la show-ul casei de moda Angelic pretty. daca nu ati mai vizitat acest site, va recomand sa nu il ratati!
angelic pretty este un label (japonez, normal) care creaza cele mai frumoase tinute de swet lolita, sunt candide si delicioase, fiecare manechin arata ca o papusica de portelan victoriana.

Niciun comentariu:

breslo mini

Breslo.ro - Comunitatea artizanilor Handmade din Romania

o sursa de inspiratie