cum comanzi un produs

astept cu drag comenzile, intrebarile si propunerile voastre pe adresa de e-mail lace_harajuku@yahoo.com sau alina_ionescu992001@yahoo.com
ma gasiti pe breslo sub numele ladybeads sau pe etsy ca radusport.
multumesc!


vineri, 28 noiembrie 2008

corset dark lolita cu funditza-cod CR1-vandut




corset hand made, unicat, realizat pe o baza de material mixt(elastan, bumbac, poly) pe care am aplicat manual tulle, dantele, margelutze si funditze de saten.
dimensiuni:talie max 72, bust max 94. se inchide cu fermoar la spate.
pret 110 ron






pictorial pentru sweet lolita tinkerbell

dupa cum v-am promis am scos rochitza la soare. eu am ales sa leg bretelele(mi se pare ca arata mai bine asa. am accesorizat rochia cu colanti violet(nu sunt inclusi in pret), dar gasiti la orice magazin, cu colierul konnigsblau(disponibil inca) si o bratara din seria cenusareasa.





rochia estepotrivita pentru a marca trecerea dintre ani in mod festiv,dar poate deveni si o piesa de baza in garderoba unei sweet lolita. cele 5 randuri de tul(suprapuse) dau volum, sculpteaza silueta si dau impresia de talie foarte subtire.
voaleta poate fi realizata la comanda pe negru sau rosu carmin.
pret rochie 220 ron



joi, 27 noiembrie 2008

vesti, news, nachrichten!

astazi in sfarsit am primit materiale noi din franta si germania asa ca pot sa-mi reiau activitatea!
pe saptamana viitoare va voi prezenta o serie de bijuterii si haine noi, realizate de mine, sper sa va placa!

miercuri, 26 noiembrie 2008

cainele meu pisica NU E DE VANZARE

va fac oficial cunostiinta cu catelul meu de rasa shih-tzu. nu-i asa ca-i adorabil?


am vrut doar sa va fac cunostiinta cu el ca sa stiti de la cine provin firele de blanitza alba pe care este posibil sa le gasiti pe obiectele comandate de aici. pisica e peste tot, SHIH-TZU RULEZ!!!






sweet lolita tinkerbell

am vrut sa va prezint detalii ale rochiei , detalii care sa va clarifice structura ei. am fotografiat-o scaldata in lumina tocmai pentru ca sa vedeti cat este de stralucitoare. fosnetul tul-ului da o senzatie de aripi de in zbor.


dimensiuni:talie max 72, bust max 99(corsetul este reglabil(tip platosa in asa fel incat aceasta rochie sa fie usor de iimbracat). 80% din cusaturi sunt realizate hand made(cu ac +mana , fara masina de cusut). perlute aplicate par o ploie de boabe de roua care absorb fiecare raza de lumina.

rochia este unicat.

pret 200 ron
















vineri, 21 noiembrie 2008

noutati

tocmai ma distrez de minune "aranjand" in stil harajuku se ciocneste cu moulin rouge doua corsete superbe. vi le voi prezenta cat de curand. a, si mai am cateva cusaturi de facut la o rochie stil punk-sweet-gothloli(stiu ca suna a mix, dar eu sper ca va fi match))) pe care sper sa o pot prezenta maine.

duminică, 16 noiembrie 2008

angel wings- cod A9-vandut

acest accesoriu intra in categoria celor multifunctionale fiindca nu m-am putut decide cum arata mai bine: ca brosa, palariuta, colier sau bratara.
este realizat din tul, puf si un mic centerpiece care reprezinta insemnele regale pe care orice printesa sweet lolta ar trebui sa la poarte.



angel Wings scoate cu succes o tinuta banala din anonimat sau salveaza un coc scump dar nereusit realizat de o coafeza grabita in perioada sarbatorilor. angel wings poate fi realizat la comanda si cu tul verde, negru(ptr gothik lolite), roz sau bleu cielle. pret 18 ron






candy shop -accesoriu 3 in 1 cod A8

acest accesoriu dulce care ne trimite in universul copilariei cand nu aveam counter pentru calorii, si nici nu stiam ce sunt alea.

candy shop este o selectie a celor mai sweet culori de sorbet de trandafir si dulceata de mura, de frisca proaspat batuta si , de ce nu de inghetata de cafea sau frappe-ul cel pacatos cu muuuulta inghetata.

poate fi purtat ata ca si bratara cat si ca si colier, cei 35 cm de banda catifelata ii permit acest lucru. pret 15 ron














dulciuri cu 0 calorii-green aple,cod C11-obiect indisponibil

colier de dantela, matase si tul, lungime 40 cm, cu o inima formata dintr-un mar alb inconjurat de tul verde, in relief. pret 18 ron

sâmbătă, 15 noiembrie 2008

sweet lolita-noua colectie

sub auspiciul aripilor de inger voi posta maine noua colectie dedicata adeptelor stilului sweet lolita.
maine in jurul pranzului fiti pe faza!!!!

colier lolita goth loli imperiala cod C10

marie antoinette s-a decis sa abordeze insemnele imperiale si sa plece la un bal mascat. nu s-ia terminat inca make-upul dar stuciaza incantata colierul de dantela naturala care se plimba pe o anglica moale si catifelata colorata in verde veronesse.centerpiece-ul este accentuat de o margelutza de cristal de cuolare orange prafuit. pret 15 ron





vineri, 14 noiembrie 2008

colier decora ana kareninna cod CD-8-vandut




da, este blana naturala, da este o piesa retro(anii 67-70), da este de blana de jder. am gasit acest guler de blana care doarea sa iasa la lumina. l-am refunctionalizat ca si colier, si va garantez ca va va asigura multe priviri invidioase la petrecerile care urmeaza. pentru un look a la MOrticia adams. unicat.
pret 55 ron








maine voi continua sa postez mici delicatese pentru voi. a, si cum v-am promis iata o avanpremiera a unei rochite la care lucrez. ideea a venit de la Ligia.)))



sper sa va placa



va pup a voastra, HarajukuLady

colier Versailles cod CD4-vandut

continui seria colierelor care pleaca de la o piesa veche pe care o "reanimez". in acest caz am folosit aceasta catarama aurie, de origine necunoscuta,pe care am fixat-o pe tul si am decorat totul cu margelutze negre. acest colier este foarte decorativ,si se potriveste cu ideea decadentei aristocratice din perioada baroca. ca un bun paparazzo ce ma aflu am reusit sa o surprind pe M.A cand se intorcea de la bal si se privea in oglinda.
pret 22 ron
dragele mele, imi pare rau dar acest colier nu mai este disponibil. toata ideea lui se bazeaza pe catarma aurie utilizata ca center-piece, din care am avut doar doua bucati. va promit insa ca voi bantui magazinele de antichitati si site-urile de profil ca sa gasesc alte piese de acest gen si sa continui seria colierului versailles.






poisson ivy goes gothloli-cod A7-rezervat ptr luminita

in cazul acestui accesoriu m-am jucat cu diferite texturi, de la dantela neagra la blana ecologica si voal diafan.
acest accesoriu este purtat de Poisson Ivy care paraseste sera in care o inconjoara plante mutante, si orhidee otravitoare pentru a petrece intr-un club, unde concerteaza formatia ei favorita, Versailles.
piesa este unicat.
pret 25 ron





vreau sa fiu vrajitoarea cea fashionista!

am promis noutati pentru toate gothloli care ma urmaresc si am de gand sa ma tin de cuvant!
cand ceasul bate miezul noptii pe blogul meu vraja se va destrama si va va permite sa vedeti o noua colectie. dar ca toate vrajile reusite va tine trei zile si trei nopti si eu nu voi conteni sa postez noutati pana luni dimineata.
maine la apus de soare imi voi aduce aminte de toate sweet lolitele din tara si le voi face o surpriza dulce ca zaharul candel.
ps,ps, va arat si o mica avampremiera a tinutelor speciale pentru sfarsit de an!

miercuri, 12 noiembrie 2008

am gasit o noua sursa de inspiratie-satelitul nostru natural

imi place luna, este misterioasa si in ciuda faptului ca stiu care sunt cauzele fizice ale stralucirii ei nu ma pot abtine sa nu o privesc visatoare. seara asta si luna plina superba care stralucea deasupra parcului mi-a dat o serie de idei pentru bijuterii noi.





toate adeptele curentului gothik lolita sper ca vor fi incantate de linia de accesorii all black-pe care le voi propune. ideile plutesc inca in eter dar in cateva zile sper sa le aduc in dimensiune reala .

o zi noroasa

stau cu cafeaua in fata compului si privesc un caiet cu schite colorat si vesel. am multe idei pentru accesorii deosebite si hainute care sa aduca lolite chicoticioase in orasul tau. toamna a pus stapanire asupra parcului pe care il vad pe geam , crengile golase si frunzele cazute ma fac sa oscilez intre o nevoie acuta de culori solare si o dispozitie bacoviana. stiu ca se apropie craciunul dar va promit ca nu va voi plictisi nici cu globuri"hand made" nici cu beteala sau alte piese deco absolut comune pe care le puteti cumpara de la supermarket si nu necesita intrarea in blogosfera.
promit ca pe acest blog nu voi posta tinute de craciunita sau ciorapi pentru mos nicolae. sunt sigura ca aveti nevoie de un loc unde sa evadati de stresul premergator sarbatorilor. va promit insa ca voi posta in continuare bijuterii care sa va dea libertate maxima in combinatiile pe care le doriti. daca veti purta ceva de aici la petrecerea de craciun a firmei sau la cheful de revelion de la munte ramane la latitudinea voastra.
am vazut ieri pe blogul La Carmina( este link) poze de la show-ul casei de moda Angelic pretty. daca nu ati mai vizitat acest site, va recomand sa nu il ratati!
angelic pretty este un label (japonez, normal) care creaza cele mai frumoase tinute de swet lolita, sunt candide si delicioase, fiecare manechin arata ca o papusica de portelan victoriana.

duminică, 9 noiembrie 2008

bluza gothik flowers reloadet, cod b7-vandut


bluza unicat realizata cu numeroase aplicatii de voal, dantela ,si diverse margele. raman la ideea pura de gothik flowers atat de caracteristica pentru adeptele curentului gothloli. manecile sunt la piece de resistance a acestei bluze fiind usor bufante realizate din matase neagra di dantela elastica. marimea m(lungime de la umar -tin 60 cm, bust max 110 cm). panza topta din care este realizat pieptarul contrasteaza in mod indraznet cu dantela si tul-ul.




















aceasta bluza permite orice combinatie, ea poate deveni parte componenta a unei tinute office cat si a unei tinute glamour de clubbing. bluza este unicat.
pret 70 ron-pret nou 50 ron!!!!!!!

breslo mini

Breslo.ro - Comunitatea artizanilor Handmade din Romania

o sursa de inspiratie