cum comanzi un produs

astept cu drag comenzile, intrebarile si propunerile voastre pe adresa de e-mail lace_harajuku@yahoo.com sau alina_ionescu992001@yahoo.com
ma gasiti pe breslo sub numele ladybeads sau pe etsy ca radusport.
multumesc!


sâmbătă, 12 decembrie 2009

bomba sexi

pe fundal auzeam o emisiune de stiri, si pe langa scandulul politic si balciul electoral cu care ne-am obisnuit mi-a atras atentia expresia bomba sexi.
ce naiba cauta aceasta expresie intr-un buletin de stiri? dar nu vreau sa incep sa discut etica buletinelor de stiri din a noastra tara romaneasca. problema mea este legata de acest termen sau sa-i zic titlu de bomba sexi.
ma intreb daca acest titlu se acorda pe viata sau doar pe perioada dinainte de a-si dace efectul gravitatia?
sunt curioasa ca o fata din provincie ce ma aflu cum devii o bomba sexi...am inteles ca e bine sa ai una bucata fotbalist, dar liessonul cu forbaliatorul este oare cel care te ajuta sa ascezi in panteonul social al bombelor sexi? exista un numar limitat sau infinit de tinere care se pot intitula bombe sexi?este ca un titlu de miss pe care il predai asemeni unei stafete generatiei urmatoare? ai nevoie de o anumita vestimentatie care este adaptata perioadei de criza . bombele sexi clasice ca si Marylin monroe sau brigitte bardot erau femei frumoase, carismatice, persoane care atrageau privirile prin simpla lor prezenta. bombele noastre sexi sunt din pacate relativ anoste, plictisitoare, dragelor fiti teatrale, scandaloase, aveti parte de atentie, faceti ceva cu ea!
sansa aste de a soca este unica. nuditatea nu mai socheaza, nici macar un prunc nu e socat de un san dezgolit.
pentru mine ar fi socant sa o aud pe gina pistol recitand din shakespeare, in engleza! deci, gina, sa te vedem, sau mai corect sa te auzim.

Niciun comentariu:

breslo mini

Breslo.ro - Comunitatea artizanilor Handmade din Romania

o sursa de inspiratie