cum comanzi un produs

astept cu drag comenzile, intrebarile si propunerile voastre pe adresa de e-mail lace_harajuku@yahoo.com sau alina_ionescu992001@yahoo.com
ma gasiti pe breslo sub numele ladybeads sau pe etsy ca radusport.
multumesc!


marți, 29 decembrie 2009

vesta snow starlett-rezervat













dragelor si dragilor in cazul de fata nu stiu de unde sa incep!m-am lasat inspirata de acest superb material alb, catifelat care seamana la atiungere cu pielea intoarsa(este vorba de un fel de catifea). aspectul de puritate de fulg de nea m-a dus cu gandul la eleganta hollywood-ului din anii 20 la starletele elegante si seducatoare. gulerul supradimensionat de blana(eco) poate sa fie ridicat ca sa protejeze cat mai bine. catifeaua neagra este adaugata de dragul contrastului, m-am gandit ca aceasta alaturare este incantatoare. manecutele in stil bufant, victorian sunt pe elastic asa ca nu necesita prea multa atentie, aratand oricand incantator.
dantela si aplicatiile micute care apar , detaliile ii dau un sarm aparte. dimensiuni lungime umar tiv aprox 83cm, talie max 78 cm(a fost gandita in asa fel incat sa poata fi purtata ca sacou sau ca rochita, peste colanti si eventual un maieu). bust max 90.
centura care apare in poze este detasabila si va fi prevazuta conform dorintelor viitoarei proprietare a acestui ansamblu cu capse sau panglica. vesta se inchide in talie ci snur de catifea dar mai prezinta 3 capse in punctele strategice astfel ca poate fi imbracata comod.
pret (vesta+centura) 170 ron

Niciun comentariu:

breslo mini

Breslo.ro - Comunitatea artizanilor Handmade din Romania

o sursa de inspiratie