cum comanzi un produs

astept cu drag comenzile, intrebarile si propunerile voastre pe adresa de e-mail lace_harajuku@yahoo.com sau alina_ionescu992001@yahoo.com
ma gasiti pe breslo sub numele ladybeads sau pe etsy ca radusport.
multumesc!


luni, 1 decembrie 2008

vreau mai multa culoare!

am postat aceste imagini dintr-o revista de moda japoneza doar ca sa va incurajez. m-as bucura sa vad mai des pe strada fete imbracate mai indraznet. tu cea care citesti acest articol te intrebi precis daca sunt cumva nebuna, sau daca ma imbrac asa pe strada. ...poate ca este de datoria noastra sa reinterpretam esteticul, sa renuntam la ideea de sexy ieftin si sa incercam sa nu purtam o uniforma. m-am indragostit de stilul harajuku tocmai fiindca nu impune;fusta scurta, blugi cu talie joasa, o anumita culoare.


trebuie doar sa ai chef sa experimentezi, sa indraznesti sa amesteci unele lucruri care aparent nu se potrivesc. poate ca tie ti se pare ca am scris doar platitudini dar nu vreau sa va ingradesc imaginatia, fiecare trebuie sa gaseasca linia care i se potriveste si sa o urmeze. acesta este motivul pentru care nu fac mai mult de max 3 bijuterii de acelasi fel. poate ca-ti place barocul si te visezi maria antoinetta, poate ca esti mai punk si vrei sa porti acei ciorapi de plasa pe sub o fusta office, si poate o minuscula bijuterie cu un skull, poate ca te simti angelica si vrei sa subliniezi asemanarea dintre tine si papusa barbie, sau poate ca pur si simplu ai chef sa asociezi fusta aia gen kilt cu o pereche de leggins orange. atat timp cat tu te simti bine cu tinuta respectiva ar trebui sa continui si sa experimentezi pe directia care te atrage.






Niciun comentariu:

breslo mini

Breslo.ro - Comunitatea artizanilor Handmade din Romania

o sursa de inspiratie