cum comanzi un produs

astept cu drag comenzile, intrebarile si propunerile voastre pe adresa de e-mail lace_harajuku@yahoo.com sau alina_ionescu992001@yahoo.com
ma gasiti pe breslo sub numele ladybeads sau pe etsy ca radusport.
multumesc!


miercuri, 31 decembrie 2008

cateva ganduri in prag de an nou!

Nu stiu cum a trecut vara dar iarna imi umple sufletul cu nostalgie si ma face sa-mi doresc sa fac o mica evaluare a anului trecut si sa-mi fixez cateva idealuri.
ma bucur ca sunt alaturi de voi din august (2008) si ca am avut un feedback pozitiv, apreciez si criticile primite si vreau sa va asigur ca voi incerca sa-mi pastrez inventivitatea si prospetimea ideilor.
in acest an 2009 imi propun sa spun adio vechii mele masini de cusut ( singer) si sa-i redau functia decorativa si binemeritata pensionare, si sa apar in "scena" cu un singer nou-nout in care asa presimt ca-mi voi prinde degetele )))!
cu aceasta ocazie vreau sa va anunt ca voi incerca sa lansez in cel mai scurt timp o colectie vestimentara completa pe ideea de lolita. imi propun sa realizez 10 costume complete( ca pentru examen) schitele sunt deja terminate.
acesta este cel mai ambitios proiect al meu pentru urmatorul an. va doresc si voua mult succes in indepinirea viselor si dorintelor voastre. ( eu mi-am dorit sa devin designer vestimentar de cand am fost mica si iata ca pentru prima oara in viata mea simt ca am pornit pe drumul cel bun)
va pup , a voastra Alina aka HarajukuLady

Niciun comentariu:

breslo mini

Breslo.ro - Comunitatea artizanilor Handmade din Romania

o sursa de inspiratie